Traditioner

I Danakilde børnepasning stræber vi efter at skabe nogle gode minder og et godt fællesskab, og derfor holder vi hvert år en sommerfest og juleafslutning for alle forældrene og børnene.
Derudover holder vi fødselsdag for børnene, og dertil aftales der med forældrene om, hvad der kan medbringes til børnene. På fødselsdage er det fødselarens familie, der kommer og holder fødselsdag sammen med børnene og de private passere. Udover arrangementerne i Danakilde børnepasning er der også en række årlige ceremonier, der afholdes på Danakilde, hvor folk udefra kommer og fejre den givne højtidelighed. Her er alle velkommen, og Danakilde annoncerer med disse begivenheder via facebook.

Danakilde børnepasning skal være et sted, hvor i som forældre altid føler jer velkommen, og alle er velkommen til at deltage i de arrangementer, der afholdes på Danakilde uden for pasningstiden. Bedsteforældre, søskende og andre bekendte for jeres barn er også velkommen ved både arrangementer uden for og i pasningstiden.