Praktiske Oplysninger

Ferie & Lukkedage

Under Privat Passerens ferie er der ingen pasningsgaranti. Det er derfor forældrenes eget ansvar at få barnet passet. Hvert år har Privat Passeren 6 ugers ferie og 6 afspadseringsdage. Derudover har Danakilde Børnepasning lukket på alle helligdage, og mellem jul og nytår, inklusive den 24 og 31 december. Dagene mellem jul og nytår fratrækkes ferieregnskabet. De private passere vil afholde ferie samtidig, og forsøge at lægge ferien ud fra, hvad der passer bedst for forældrene. Afspadsering for de private passere vil ikke forekomme samtidigt, og afspadsering vil ikke være til gene for pasning af jeres barn.

Ferie og fridage vil blive meddelt tidligst muligt, og er at se på hjemmesiden.

Sygdom

Er et barn sygt i pasningstiden, vil forældrene blive underrettet. Alt efter barnets tilstand, tidspunkt og af hensyn til de øvrige børn, findes den bedste løsning.

Dog er det den Private Passer der bestemmer om barnet skal hentes hurtigst muligt.

Et barn der har feber, diarré, opkast eller øjenbetændelse med løbende puds, må ikke komme i Danakilde børnepasning. Barnet sygemeldes via sms-besked eller opringning om morgenen den første sygedag. Når barnet igen er rask, og kan følge med i en aktiv dag, både inde og ude, skal privat passeren have besked senest kl. 20 dagen før første pasnings dag efter sygdom.

Forkølelse er i sig selv ikke en sygdom, men ved påvirket tilstand bedes barnet holdes hjemme til det værste er aftaget. Det er svært at følge en hverdag med fart på, når man ikke er på toppen.

Hvis man er i tvivl, om ens barn er frisk nok til at møde i pasningen, kan man kigge på www.sygeboern.dk

Udover barnets primær passer er der ekstra godkendt - og for barnet kendte omsorgspersoner til rådighed, som kan træde til ved behov, herunder sygdom eller anden form for fravær, hvis disse personer ikke er optaget på dagen – dog vil enten Rebekka eller Charlotte altid være der som primær passer.

Tilsyn

Når jeres barn starter hos Danakilde børnepasning, vil der være nogle ting i som forældre skal tage stilling til, om i vil give samtykke til, herunder om jeres barn må komme i kontakt med hjemmets hund (Idun), som dog ikke opholder sig legerummet, men da det er privat pasning i eget hjem vil børnene støde på hunden af og til.

Derudover skal der gives samtykke til, som de private passere må bruge billeder af jeres barn på hjemmesiden, den lukkede facebook side, instagram og om barnet må køre med i den private passeres bil ved fællesturer samt om barnet på transporteres rundt i ladcykel fastspændt og med godkendt cykelhjelm.

Besøg os

Forældre og barn er meget velkommen til at komme og besøge børnepasningen. Dette anbefales for at i som forældre kan danne jer et indtryk af stedet og dets mange muligheder samt se, hvilke rammer der er skabt for børnene.

Kontrakt

Ved barnets opstart vil der være en gennemgående kontrakt for de grundlæggende ting, der gør sig gældende i Danakilde børnepasning samt praktiske informationer, som forældrene skal underskrive sammen med den private passer.

Huskeliste

Til forældre
  • Kommer snart

Åbningstider

  • Mandag – Torsdag fra 06:30 – 16:30
  • Fredag fra 06:30 – 14:30
  • Lørdag & Søndag - Lukket

Priser

Priser pr. 1/1-2020 gældende for personer bosat i Vejle kommune, med børn i alderen 26 uger til og med 2 år

Max 48 timer pr. uge

Egenbetaling: 2.345 kr.

Tilskud: 6.457 kr.

I alt: 8.802 kr.

Pladsen betales månedsvis forud. Tilskuddet fra kommunen skal der søges om, og det vil blive udbetalt til forældrenes NemKonto, månedsvis forud.

Forældrene skal altså betale det fulde beløb til den Private Passer fra den dag barnet starter i Danakilde børnepasning.

Beløbet sættes ind på den Private Passers konto senest den sidste hverdag i måneden.

Hvis beløbet ikke er modtaget d. 1 i hver måned kan den Private Passer nægte at modtage barnet.

Prisen reguleres én gang årligt, i forbindelse med den kommunale tilskudsregulering. Den nye pris betales første gang i januar, dvs. senest sidste hverdag i december.

Prisen er inklusive feriepenge og der er betaling i alle årets tolv måneder.